Skiva köttet. Krossa citrongräset och fräs i olja. Lägg i köttet och bryn några minuter. Blanda i currypastan och tillsätt purjo, fisksås, kokosmjölk och socker
Finstrimla fläskköttet. I den andra pannan bryns fläskköttet, tillsätt sichuanpeppar, sambal oelek, tamarindpasta, soja, vatten, sherry och terriyakisås
Ingredienser200g fläskkött, exempelvis fläskfilé eller skinkschnitzel½ röd paprika½ gul paprika50g champinjoner1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk mango chutney400ml kokosmjölk1 tsk sambal oelek1 tsk soyaSalt och svartpeppar. 200g fläskkött, exempelvis fläskfilé eller skinkschnitzel½ röd paprika½ gul paprika50g champinjoner1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk mango chutney400ml kokosmjölk1 tsk sambal oelek1 tsk soyaSalt och svartpeppar