Fisk & skaldjur

Fisk & skaldjur

  • 5 Recept
Fiskgryta med torsk och grön curry

Fiskgryta med torsk och grön curry

Riv limeskal, pressa ur saften samt tillsätt fisksås och låt bubbla med. När fisken är genomkokt (vilket bara tar några minuter) är rätten redo att serveras
Stekt torsk med romsås och gurka

Stekt torsk med romsås och gurka

Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ugnsbakad rosépepparlax med romsås

Ugnsbakad rosépepparlax med romsås

Rör ihop ingredienserna till såsen och servera till fisken med kokt potatis. Krossa pepparn och blanda den med socker och salt