Nu var det jätte länge sen jag bakadekakor, men fick ett ryck igår, denna gång så blev det supersmarriga dumlekakor,receptet jag följde hittade jag hosMAWIWA DESIGN som har en massagoa glutenfria gosaker
Jag utlovade ju receptet på den smaskiga chokladcheesecake som vi åt till valvakan i helgen (kanske var det tack vare den som jag faktiskt höll mig vaken så länge), och här kommer det
Sortera bilarna i de olika färgerna. Häll upp 3 dl grädde i en kastrull och värm upp på svag värme häll ner 40- 50 sorterade småbilar i en av färgerna och rör om tills allt har smält
Chokladbollar m jordnötssmörca 20 st1 dl mandelmjöl2+1 dl kokosflingor1 1/2 msk kakao2 tsk sukrin1/2 krm stevia2 msk jordnötssmör50g smörBlanda alla ingredienser och forma små bollar
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe
Blev det någon kladdkaka på kladdkakans dag i onsdags. Jag är inte så mycket för att hålla mig till speciella dagar utan njöt av en enormt god kladdkaka igår kväll istället
Idag är det 1 maj och det är dags att fira in våren (bland annat…). Leila Lindholms sega kladdkaka från ”a piece of cake” är en av alla fantastiska kladdkakor och passar väl utmärkt en dag som denna
Här en hög kladdkaka med mycket chokladsmak och ett tjockt lager chokladkolakräm på toppen. Servera med vispad grädde och bär och du har världens smarrigaste tårta