Min kladdkaka med bitar av marianne borde ju kunna bli bra. Det är så bra med kladdkaka för den är så god och så enkel och så snabb att göra och så går den att variera i oändlighet
Förberedning. Förvärm ugnen till 180 °C. Smörj en form med löstagbar botten med lite smör. Smält smöret på låg värme tillsammans med kakao och honung tills det blir en jämn smet
Smaskens är bara förnamnet. Finns inte mer att tillägga. punkt. Övergrädda inte kakan bara. den ska vara mjuk i mitten och dumlekolan så där seg att den
Jag hittade en kladdkaka med lemon curd och vit choklad och insåg att jag hade allt hemma om jag halverade receptet så jag tog en mindre form och gjorde enligt receptet
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Dammsugare + kladdkaka = sant. Det luktade fantastiskt när jag tog ut kladdkakan från ugnen. Liksom knäckigt och segt, så som man vill ha kladdkakan enligt mig
Idag däremot gjorde jag en variant i form av en kladdkaka och på ingredienser som fanns hemma. Denna kladdkaka är en av de godaste bakverken jag gjort och hamnar på första plats när det gäller kladdkakor