Rödspätta, potatis & kall sås . Kall sås2 dl gräddfil1 dl majonäs2 tsk dijonsenap2-3 msk finhackad gräslök3 msk finhackad dill1-2 vitlöksklyftorsalt & pepparBlanda alla gräddfil, majonäs och resten av ingredienserna och smaka av med kryddor ErikssonMaria -
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Ungsbakad lax i folie Det här receptet förtjänar lite mer uppmärksamhet. Zuccini, paprika och purjolök är väldigt gott men det fungerar att lägga till andra grönsaker också Hemma på min gata
Lax med Bulgursallad 600 gram laxfile. 2 msk olivolja. 2 krm salt. 1 krm vitpeppar. Bulgursallad. 2 dl bulgur. 4 dl vatten. 0,5 tsk salt receptfavoriter.se
Lunchrecept: Ungsbakad lax med bulgursallad Salta och olja gärna in fisken och lägg in i ugnen ca 15-20 min beroende ugn. Ungsbakad lax med bulgursallad WOU.se
Lax med sparris och risotto. 1. Koka samman buljong, vatten o vin och låt det sjuda. 2. Hacka löken och fräs med olja i 3 min. Tillsätt sedan riset o fräs i någon minut rasmusehrnborn
Bulgursallad med lax En maträtt som är supergod och fräsch en lördagskväll. Den kan tyckas vara lite sommrig, men det tycker inte jag gör någonting alls Emilias mat & bak