Blanda samman kokosmjölk, grädde, buljontärningar, fisksås, curry, vatten och chili i en gryta. Häll av sjögräsnudlarna i ett durkslag, och skölj dem en stund, klipp dem sedan till lagom långa bitar
Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Som de torra å trökiga föräldrar vi är så sa vi nej, och gjorde istället en tacopaj. Och väldigt duktig i köket – så jag kan inte förklara pajen som superenkel för det
Pressa vitlöken och blanda väl med majonäsen. Mixa allt i mixer låt stå och svälla ca 30 min eller mer. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader
Den är dessutom nyttigare än tacosen ni äter varje fredag, testa och se om ni gillar den. Quesadillasen är fyllda med sötpotatis och svarta bönor och serveras med hemmagjord salsa och guacamole