Jag fortsätter i min asiatiska anda, och gjorde därför potstickers till lunch idag. Potstickers är egentligen bara ett annat namn för dumplings, men istället för att bara ångkoka dem, steker man dem först på ena sidan, så att de får en trevligare (tycker i alla fall jag) yta och lite mer textur
Hej. Jag är väldigt glad att kunna presentera ett nytt samarbete här framöver tillsammans med Anamma med fokus på att hjälpa er att göra de absolut godaste möjliga veganska grill och husmanskostsgrejerna med hjälp av deras nya formbara färs i sommar och in över hösten
Igår lagade jag till tofu på ett sätt som jag aldrig har gjort förut - och det blev så himla gott. Nu är det kanske inte tofuns förtjänst egentligen, eftersom den är väldigt smaklös i sig själv
Presoak cashews for at least 1-2 hours. Preheat the oven to 500 F (260 C). Place bell peppers on a baking sheet and roast for 25-30 minutes, until charred
Ingredienser Portioner. 8 1 bit färsk ingefära (à ca 100 g) 5 dl vatten 1 dl risvinäger (su) 1 dl socker 1 tsk salt Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Min matproffskompis har varit på besök. Eftersom hon är så grym på att komma på schyssta maträtter så låter jag ofta (stackars) henne stå för idéarbete när vi äter ihop
Supergod och mättande glutenfri veganmiddag. Massor av nyttigheter i samma soppa. Det här receptet ingår i det nya onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat som sätter igång på söndag
Quinoa med sin nötiga smak, delikata belugalinser, lime- och chilirostad sötpotatis och zucchini får sällskap med cocktailtomater och färsk koriander och serveras med en härlig citrustahinisås