Sandwichglass – glutenfri, raffinerat sockerfri och vegansk. Eller en så kallad ”Ice cream sandwich”. Det första receptet jag publicerade någonsin här på bloggen (för ungefär 1000 inlägg sen) var ett recept på en sandwichglass
Väldigt smakrik och väldigt god, självklart helt vegetarisk också. Igår gjorde jag en sån himla god gryta En currygryta på kokosmjölk med tofu och babyspenat i bland annat
Stek löken i gjutjärnsgryta så den blir gyllenbrun. Tillsätt morötterna och strö över ¾ timjan. Häll i vin, vatten och de krossade tomaterna, buljongtärningarna och låt allt koka i 10 minuter
För ett ganska så bra tag sedan snappade vi upp ett recept hos vår favorittant på en vegetarisk köttfärslimpa, som vi genast kände att vi bara var tvungna att prova
Ett bra lunchalternativ denna vegetariska måndag. Har ni ätit Tater Tots någon gång. De är inte så himla vanliga i Sverige och Italien, men i USA är de vida kända
En vegetariskt bolognese där jag ersatt köttet med röda linser. 4 portioner vegetarisk bolognese med linser. Relaterade 4 portioner vegetarisk bolognese med linser
Zucchini, alltså. Ett typexempel på en grönsak som jag i ärlighetens namn tycker är lite, eh, svår. Smakar ju inte speciellt mycket men är ändå riktigt god när den kommer till sin rätt
Gratinerad zucchini är en underbart smakrik rätt, trots parmesanosten är den relativt kalorisnål. Vill man skulle man kunna servera den gratinerade zucchinin som ett tillbehör till en köttbit, som en contorni i Italien