Paj

Paj

  • 35 Recept

Recept på mammas quinoapaj!

Recept på mammas quinoapaj. Ni var många som blev nyfikna på receptet på mammas quinoapajbotten, så här kommer receptet
Matjessillpaj

Matjessillpaj

Botten. Mixa ihop mjöl, dill, salt och smör till en smulig massa i matberedaren. Tillsätt kesella och arbeta ihop till en deg
Tacopaj

Tacopaj

Den är verkligen jättegod och den blir härligt krämig med crème fraiche-toppingen, så man behöver inga extra såser till pajen
Glutenfri smuldeg

Glutenfri smuldeg

Gör en smulpaj med eller utan pajdeg i botten och fyll pajen med blåbär, rabarber, jordgubbar och rabarber, hallon, äpplen…
Glutenfri äppelpaj med flingsalt

Glutenfri äppelpaj med flingsalt

Otroligt god glutenfri smulpaj där saltet bryter av överraskande bra mot det söta. Servera pajen ljummen med vaniljsås eller glass
ÄPPELSMULPAJ (GLUTENFRI)

ÄPPELSMULPAJ (GLUTENFRI)

Superenkel och jätte god äppelsmulpaj. Detta behöver du till en ganska liten paj. 3-4 skalade äpplen1½ dl glutenfritt mjölmix (jag använde sempers finmix)2-2½ dl sempers rena havregryn3 msk strösocker100 gr smör3 msk socker och 1 msk kanel att blanda äppelbitarna i
Nyttig rabarberpaj

Nyttig rabarberpaj

Skala och skär rabarber i mindre bitar, lägg dom sedan i en pajform. Nyttig rabarberpaj. Du behöver. 2-3 rabarber
Nyttig rabarberpaj

Nyttig rabarberpaj

Jag passade på att testa ett nytt recept på nyttig smulpaj till mellanmål idag. Paj kan ju varieras hur mycket som helst & man tar de bär eller frukt som man gillar
Glutenfri Rabarberpaj

Glutenfri Rabarberpaj

Rabarberpaj. Väldigt god rabarberpaj. Till pajen hade jag marsansås som kokas, innehåller inga tillsatser av socker
Paj med fetaost och spenat

Paj med fetaost och spenat

Jag passade på att baka lite småpajer som funkar lika bra att äta varma som kalla. Häll blandningen i pajskalet
Inget kul att erbjuda | Tonfiskpaj

Inget kul att erbjuda | Tonfiskpaj

En tanke om paj dök upp i huvudet och på den vägen blev det. Med basvaror såsom mandelmjöl, smör, ägg och någon typ av grädde så har du en pajdeg till att börja med
Krämig kycklingpaj (LCHF)

Krämig kycklingpaj (LCHF)

Förra helgen testade jag att göra paj á la LCHF. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
Tacopaj i långpanna

Tacopaj i långpanna

Pajdeg. Pajdegen skall vila i kylskåpet i 30 minuter. Stek köttfärsen i stekpannan, tillsätt tacokrydda + vatten och crème fraichen
Godaste pajen

Godaste pajen

Jag vill ända tipsa om pajen vi serverade på vår påskbuffé. Pajen serveras kall och är helt klart godaste pajen i sitt slag
Paj med spenat och kronärtskocka

Paj med spenat och kronärtskocka

Den här pajen är right up my alley eftersom den innehåller både kronärtskocka och västerbottensost. Som med alla andra pajer är den nästan ännu godare dagen efter så har du lite framförhållning kan du göra den dagen innan du ska äta den
Italiensk paj

Italiensk paj

Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare. Fördela röran i pajskalet
Tacopaj

Tacopaj

Dock kanske jag tycker tacopaj kan vara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform