Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Superenkel och jätte god äppelsmulpaj. Detta behöver du till en ganska liten paj. 3-4 skalade äpplen1½ dl glutenfritt mjölmix (jag använde sempers finmix)2-2½ dl sempers rena havregryn3 msk strösocker100 gr smör3 msk socker och 1 msk kanel att blanda äppelbitarna i
Jag passade på att testa ett nytt recept på nyttig smulpaj till mellanmål idag. Paj kan ju varieras hur mycket som helst & man tar de bär eller frukt som man gillar
En tanke om paj dök upp i huvudet och på den vägen blev det. Med basvaror såsom mandelmjöl, smör, ägg och någon typ av grädde så har du en pajdeg till att börja med
Förra helgen testade jag att göra paj á la LCHF. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
Den här pajen är alltså inte ett skämt, utan i allra högsta grad på riktigt. I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfria och Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Den här pajen är right up my alley eftersom den innehåller både kronärtskocka och västerbottensost. Som med alla andra pajer är den nästan ännu godare dagen efter så har du lite framförhållning kan du göra den dagen innan du ska äta den