Inget hastbröd men andra ord, men i övrigt inget krångel. Nu har förkylningsdimmorna efter de förra veckornas farsoter lättat någotsånär, så nu är jag hyfsat på banan igen
Vi har redan börjat ge honom mer än hälften av den rismjölk han fick förut och nästa steg är att försöka få Mattheo att ge upp sina risrån och riskakor och äta mjukt bröd istället
Oavsett så är dessa fluffiga glutenfria korvbröd och krispig kikärtskorvar alldeles underbart goda. Korvbrödet är glutenfritt, raffinerat sockerfritt och mejerifritt och kan enkelt göras utan nötter
Det här brödet är så gott. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas). Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)
Det har hänt förut, men nu blev det ett glutenfritt filmjölksbröd. Brödet fick så många ‘likes’ då jag lade upp det på Instagram (#matstugan), så här kommer receptet
Jag älskar den här enkla kombinationen av mjöler som ger ett saftigt, gott, näringsrikt bröd som man blir mätt på och som i alla fall min mage mår väldigt bra av
Blanda allt noga och klicka i degen i en oljad brödform. Ta ut brödformen ur kylen och låt stå i rumstemperatur ett tag innan du sätter in brödet i ugnen