Vi har tidigare bjudit på ett recept på den enklaste fiskgrytan och vi vet att den har fallit många i smaken och blivit väldigt uppskattad, vilket vi tycker är otroligt roligt
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Säkert 1,5 år. Tiden går snabbt och vi har försökt träffas några gånger men inte riktigt fått till det
6 portioner tonfiskgratäng. 2 burkar tonfisk i vatten (även tonfisk i olja funkar bra). 6 portioner tonfiskgratäng. 2 burkar tonfisk i vatten (även tonfisk i olja funkar bra)
Vi äter fisk minst en gång i veckan, och det finns så många olika rätter att testa. Jag serverade fisken med potatismos, kokta morötter, skivad gurka och basilika
Är du osäker på om fisken är klar så kan du se i mitten av fisken. 2 fiskbuljongtärningar. 1 fiskbuljongtärning (inte hela om du är känslig för salt). 2 fiskbuljongtärningar. 5 min Är du osäker på om fisken är klar så kan du se i mitten av fisken. 1 fiskbuljongtärning (inte hela om du är känslig för salt)
Från bilar till fiskar. Tisdag är utan tvekan den tyngsta dagen på hela veckan, tycker jag. Det blir ju inte lättare om man ska masa sig upp extra tidigt för att köra bilen till verkstaden för att få lamporna som är sönder utbytta
Som skolans kalla fisksås som serverades med fiskpanetter. Kall fisksås. Pressa potatisen och servera den stekta laxen med den pressad potatis, kall fisksås och en härlig sallad
Medelhög syra och fin sötma som gärna avnjuts tillsammans med asiatiskt inspirerade fiskrätter eller svenska smaker med sötma från kålrot och styrkan från pepparot
Salta och peppra fisken lätt. Häll den varma blandningen över laxen och ställ in i ugn ca 200 grader i ca 20 min så att fisken är genomstekt men inte blir torr