Blanda mjöl, kardemumma och bakpulver i en bunke. 2 tsk bakpulver. 2 tsk bakpulver. Hello söndag. Fortfarande ingen bebis, men nu har ju OS börjat så jag har i alla fall LITE som distraherar
Förra året så bakade jag den godaste och saftigaste mjuka pepparkakan jag någonsin gjort. Tidigare har jag alltid tyckt att de blivit helt okej men inte riktigt så saftig som jag önskat men så äntligen förra året fick jag till den ordentligt
Blanda vetemjöl och bakpulver, tillsätt det i äggsmeten och blanda. - 4 ägg- 4 dl strösocker- 5 dl vetemjöl- 4 tsk bakpulver- 2,5 dl varmt vattenGlasyr. Klä in en långpanna(ca 30x40 cm) med bakplåtspapper alt smöra in formen. 4 tsk bakpulver
1Ta upp degen på mjölat bakbord och kavla ut den till en rektangel. Lägg bullarna på plåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa 1 timme i rumstemperatur eller i kylskåp över natten
Blanda mjöl, bakpulver, kardemumma och rivet citronskal i en skål. Låt den stå i formen i 10 minuter innan den stjälps upp på bakgaller. 2 tsk bakpulver
Har inget minne av att jag ätit dessa kakor innan jag för några år sedan pratade med en kollega (med norsk bakgrund) som berättade att de alltid hade "Koola kakor" till jul
Blanda i olja, så att chokladen blir lite tunnare på bakverken. Doppa sedan mumsmumsen i chokladen, ringla bort överflödig choklad och ställ tillbaks dom på brickan