Recept - Jättecookie. 21 mars 2016 klockan 13. 42. Den här kakan bakade jag för ett år sedan till min födelsedag, och jag kan inte bestämma mig för om det blir en repris i år med
Nutella Cookies. Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
2016-03-02 @ 21. 33 /. Recept ♥ /. Sega choklate chip cookies - subway edition. Jag har läst lite överallt om att man bör baka någonting nu under slutet av graviditeten för att ha fika i frysen när folk kommer och ska kika på bebisen
I affären hittar man färdigblandad pepparkakskrydda men har man inte det hemma så går det lika bra att blanda 1 matsked kanel, 1 tesked malen nejlika och 1 tesked malen ingefära
Det har man för det mesta hemma och den är helt perfekt i storlek. Månadens sötsak. 7 maj 2015, 10. 17. Hos Söta sakers blogg finns det ett återkommande inslag som kallas "Månadens sötsak"där man varje månad kan vara med och lämna bidrag med olika teman
Idag hade jag provsmakning med ett par som ska gifta sig senare i vår. Det kommer att bli både tårta och cupcakes och det ska bli jätteroligt att få matcha ihop det hela med färger och dekorationer
En kollega vid namn Julia ( Tack Julia) omvände för bara någon månad sedan mitt hat mot sushi. Jag är en kött och potatistjej och har endast smakat sushi på en skitvidrig och otroligt otrevlig restaurang på Drottninggatan i Stockholm
En falukorvsring i ugnen. Lite ost och lite senap. Det väcker på något sätt barndomsminnen för mig. Jag förknippar rätten med tidigt 80-tal, då vi åt den då och då
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Nutellafyllda fattiga riddare med färska jordgubbar. 8 mars 2016, 18. 16. Hej alla fina. Fattiga riddare för mig har alltid varit på "farmors vis" gjorda på lite torrt vetebröd doppat i pannkakssmet