Heeeeej på er denna sköna måndag. Jag har kommit ut ur tunneln känner jag. Energin är tillbaka och även om jag har häcken full just nu så känner jag mig lugn
1. Skala potatisen, skär den till mindre bitar och koka den mjuk i saltat vatten, cirka 10-15 minuter. Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare
Ingredienser Portioner. 4 500 g jordärtskockor 3 potatisar 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 1/2 dl vitt vin 1/2 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 3 dl vispgrädde salt svartpeppar 10 timjankvistar till garnering, eller välj färsk krydda efter säsong och smak Parmachips 4 skivor parmaskinka Lägg till i inköpslistan
Linneasskafferi. Kycklinggryta med spiskummin, vitlök & chili4 port4 st kycklingfiléer 3 vitlöksklyftor1 1/2 tsk spiskummin1 tsk paprikapulverchili efter tycke och smaksvartpepparsaft från 1/2 citron1 gul lök1 burk hela, konserverade körsbärstomater2 dl gräddesaltfärsk persiljaBörja med att skära kycklingen i mindre bitar