Fläskfilé med kantarellsås Putsa köttet och skär det i skivor. Salta och peppra. Stek köttet tills det fått fin färg i en stekpanna med 1 msk smör Hemmets Journal
Fläskfilé med svamp- och ädelostsås Putsa köttet och skär det i skivor. Krydda med salt och pep-par. Stek köttet på båda sidorna i en stekpanna med 1 msk smör Hemmets Journal
Fläskfilé i ädelostsås Häll på lite av såsen. Krydda filén med salt och peppar. Bryn den runt om i en stekpanna med smör. Blanda crème fraiche, grädde och fond i en kastrull, och koka upp Hemmets Journal
Fläskfilé gorgonzola Putsa filén och skär den i 2 cm breda skivor. Krydda med salt och peppar och stek dem i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Kantarelltoppad purjolökspaj Toppa sedan pajen med kantareller och strö över lite timjan. Svärmor bjöd på en suuupergod paj när jag var där och hängde för några helger sedan Smaskelismaskens
Skaldjursrisotto Lyxig skaldjursrisotto med hummer – gör så här. Skrubba musslorna, släng bort trasiga och de som inte sluts när de knackas i köksbänken alltommat.se