Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Oj vad helgen gick fort men det har varit härligt. Massor av snö har vi fått och vilken tur att Anna kom hem en sväng från Tyskland för hon gillar ju att skotta
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Engelsmännens kidney pie lyser med sin frånvaro, likheten i namnet till trots. Här har du en helt vegetarisk matpaj, som är ”köttig” på ett sätt som verkligen få vegetariska rätter annars är
Lunch och Middag -. Recept. Rödbetsrisotto med trattkantareller och färsk timjan. Januari 7, 2016 20. 44. I höstas lagade jag detta mumsiga recept så jag tänkte att det var god tid att jag delade med mig av det till er nu
Jag kunde inte bestämma mig för om jag ville ha quesedillas med quornfärs eller om jag skulle gratinera nachochips med quornfärsröran så jag gjorde helt enkelt båda två