Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR. Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön
Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig. Skär korven i bitar och strimla paprikan. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprika i pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Färsbiffar med parmesan & dijon. Trevlig fredag allesammans. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Ibland blir jag sugen på något riktigt lättlagat. Som Korv Stroganoff, till exempel. Minns min mammas stroganoff från barndomen och blir lätt lyrisk… Så här lätt är det att tillaga den