Strimla de soltorkade tomaterna och lägg i stekpannan tillsammans med löken och vitlöken. 6-8 st soltorkade tomater. 3 dl matlagningsgrädde. 1 msk tomatpuré. Tillsätt grädde, crème bonjour och tomatpuré låt sedan puttra 2-3 minuter. 6-8 st soltorkade tomater. 3 dl matlagningsgrädde. 1 msk tomatpuré
Vid servering, doppa en matsked i varmvatten. Skala potatisen och tärna i 1 cm stora kuber. Råstek potatisen i hälften av oljan och smöret i en stekpanna
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Okej. Det här kanske kan låta som ett något otippat recept. Men det är fett gott alltså, och så enkelt så man knappt kan tro att det inte är vanligare än vad det är
Strö över mjöl och tillsätt tomatpuré. Häll över tomater och grädde och låt det puttra ihop nån min. Men hittar ni passerade tomater på flaska från Mutti, köp och testa