1. Häll alla ingredienser i en kastrull och koka på svag värme i cirka tre minuter. Rör om då och då. 2. Servera med kokosmjölk, hackade hasselnötter och flytande honung
Jag tycker det är himla bra när man kan ta något halvnyttigt, mättande och få det att smaka kaka. Så jag testade att smaksätta en engelsk sconesdeg med puréad morot, citron och vallmo och baka dem i muffinsformar
Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg
Vi börjar med en helt fantastiskt enkel, och lika fantastiskt god, frukost. Jag ligger lite efter med uppdateringarna här - men bare with me, de kommer, de kommer
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Frukosten är mitt favorit-mål. Jag älskar den typiska frukost-maten. De gånger jag testat periodisk fasta och inte ätit frukost så har mitt första mål, framåt lunch-tid, blivit frukost-aktigt ändå
Och sedan äter man det till frukost med bär, nötter, frukt eller vad man nu vill ha till. Jag som alltid äter frukost när jag kommer till jobbet så är detta perfekt att förbereda kvällen innan hemma och sen bara ta med sig till jobbet på morgonen utan att det tar någon tid
Idag börjar jag tidigt på jobbet, så därför förberedde jag frukosten igårkväll. Dagens frukost,. Idag börjar jag tidigt på jobbet, så därför förberedde jag frukosten igårkväll