Häll över krossad tomat, tomatpuré, vatten, rör om och koka upp. Garnera eventuellt med lite finhackad tomat, paprika och avokado eller servera dem bredvid
1. Koka upp pastavatten. 2. Kyckling. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek strimlorna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta och blir genomstekta
Okej, med tanke på eventuella nyårslöften så kanske vi inte skulle bjuda på en pastarätt med galnaste smör-, grädd- och ostsåsen just nu, men det är faktiskt precis vad vi tänker göra
Häll över krossade tomater, vatten och lägg i buljongtärning. 4 portioner5SP/portion 1 gul lök0,25 solovitlök1 msk olivolja2 dl röda linser1 tsk paprikapulver1 tsk basilika1 förp krossade tomater2 grönsaksbuljongtärningar1 l vatten Så här gör duSkala och hacka lök och vitlök, fräs sedan i olja
Skär mozzarella och tomater i mindre bitar. Blanda pasta med tomat, mozzarella och pesto. Pasta pesto med tomat och mozzarella (4 portioner). 1/2 ask romantica tomater. 1/2 ask romantica tomater
Enkel vardagsmat, utan större krusiduller. Det här är en sådan rätt som går lika bra att göra i ugnen om man vill att maten ska sköta sig ännu mer själv
Passade väldigt bra både att sippa på som en matlagare och att skölja ner gratängen med. Fiskgratäng 2 port + matlåda. 1½ dl vitt vin (matlagningsvin går bra). / Anki och Håkan 2 port + matlåda. 1½ dl vitt vin (matlagningsvin går bra)
Mat,. Krämig pasta med soltorkad tomat ( Pastasås 5sp, Pasta 3 sp)Världens enklaste lunch serverade jag idag, och är inte de luncherna dem som är allra bäst. ) Krämig pasta med purjolök och soltorkad tomat, klart på 15 minuter. Krämig Pastasås ( 5sp)~2 avrunna skivor soltorkad tomat i olja~ 1 bit (ca 5 cm) purjolök~ 3 msk cremé fraich 8%~ 1 tsk stekfett~ salt och peppar efter smakGör såhär~ Stek purjolöken mjuk och tillsätt cremé fraich och den soltorkade tomaten (skuren i bitar) men spara lite till topping~ Smaka av med salt och peppar
körsbärstomater. Dela tomaterna i halvor och fördela även dom över. körsbärstomater. Fredag igen, skönt. Idag ska jag iväg på spa med mina kompisar, vi ska till Vann spa
nu vet hur viktigt det är med bra och vassa knivar när man lagar mat. Om kniven är vass blir det både lättare att laga maten och du får ett mycket bättre resultat