Vietnamesisk nudelsallad med biff 400 g ryggbiff ca 2 msk rapsolja. marinad3 klyftor vitlök 2 citrongräs (endast den vita delen) 1 msk fisksås 1 tsk farinsocker www.koket.se
Sesamnudlar med honungskyckling 500 g kycklinglårfilé. 12 msk japansk soja. 11 msk honung. 11 tsk riven ingefära. 11 klyfta vitlök, riven www.koket.se
Vietnamesisk rödkålssallad med fläskfärs och sesamfrön Rödkålssallad250 g rödkål, strimlad 1 morot, strimlad 1 limefrukt, finrivet skal och saft 1 tsk strösocker 1 tsk salt www.koket.se
Japansk gyoza - hemgjorda dumplings ca 50 stora gyozaplattor, tinade. 12 dl vitkål, väldigt finhackad. 1350 g fläskfärs. 14 salladslökar, tunt skivade www.koket.se
Torikatsu - krispig kyckling med kimchislaw Torikatsu4 kycklingfiléer (minutfiléer, utbankade) [à 150 g] 1,5 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade (stora) 3-4 dl pankoströbröd salt neutral olja, att steka i www.koket.se
Zeinas koreanska lax med sojastekt broccoli 800 g laxfilé 2 msk sesamfrön 2 salladslökar. 1Sås1 klyfta vitlök ca 3-4 cm färsk ingefära ca 0,75 dl japansk soja 0,75 dl vatten 2 msk farinsocker 2 msk chilisås 2 tsk majsstärkelse www.koket.se