Putsa köttet och skär det i skivor. Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Salta och peppra. Tillsätt pressad vitlök, grädde, fond, senap, honung, dragon och citronsaft, och koka i 15 minuter
Strimla filéerna och stek dem i en het stekpanna med olja i ca 5 minuter. Sila av juicen från ananasen och blanda den med majsstärkelse, sweet chilisås och fond
Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Spola av i kallt vatten och låt den rinna av i ett durkslag
Koka pastan i en stor gryta med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av pastan i ett durkslag och spola av den med kallt vatten en kort stund
Skär potatisen i skivor. Finstrimla laxen. Fräs löken i smör tills den blir mjuk utan att ta färg. Varva potatis, lax och lök i en smord ugnssäker form
I fredags förra veckan lagade jag inbakad fläskfilé till fredagsmyset. Jag hade inte ätit detta sedan jag åt det hos en vän som liten och kände därför att det definitivt var dags att pröva igen
Knorr Kött & grillkrydda. Stek i rikligt med smör i en panna (i två omgångar, annars blir köttet lätt kokt i stället för brynt om man lägger allt i pannan på en gång) så det får fin färg på båda sidor
Köttet var gott, precis som väntat, men det var såsen som blev middagens fullpoängare. Tyvärr hamnade inte såsen på bild, men det gjorde köttet, välinpackat och dekorerat med löv till och med