Skala räkorna och lägg dem i en skål. Pressa över limesaften och låt räkorna stå ca 30 minuter. Koka sockerärterna snabbt och dela dem sedan i sneda bitar
Skala räkorna och lägg dem kallt. Skala löken och finhacka dem. Kärna ur och strimla paprikorna. Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett tillsammans med curryn
Skär laxen i tunna raka skivor. Halstra dem snabbt på båda sidor i en stekpanna med smör. Sås. Vispa samman crème fraiche, grädde, fond och mjöl i en kastrull
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen grynig i en gryta med smör- och rapsolja. Skölj och strimla purjolöken. Skiva svampen. Låt purjolök, svamp och strimlade tomater fräsa med färsen i ett par minuter
) Här använde vi en massa rotfruktsrester i kombination med fisk och just saffran. 500 g fiskfilé (vi blandade torsk och lax). 1 fiskbuljongtärning. Låt puttra upp och lägg ner fisken och låt puttra ca 5 minuter tills fisken är färdig. 500 g fiskfilé (vi blandade torsk och lax). 1 fiskbuljongtärning