SvartvinbärstårtaI helgen konstruerade jag den här tårtan och det var en fullträff direkt. Den bestod av chokladbotten, kaffetryffel, svartvinbärsmousse och svartvinbärssylt med vanilj
Det är ett långt recept med många steg men absolut inte svår att göra. Kombinationen av seg chokladbotten, syrlig hallonmousse och krämig vitchokladmousse gör denna tårta oemotståndligt god
Hej på er. Melodifestival, god middag och finfin dessert – ungefär så såg gårdagskvällen ut här hemma. Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Idag blir det road trip. Cicci ska strax skjutsa mig till Umeå där gipset FÖRHOPPNINGSVIS. ska bort. Ska även få träffa en sjukgymnast och en arbetsterapeut
Botten är enligt tre lika receptet och tårtan är fylld med jordgubbsmousse och blåbärsmousse. Mina recept innehåller aldrig animaliskt gelatin, jag bakar alltid med gelesocker multi när jag gör mousse, gele osv som innehåller vegetabiliskt geleringsmedel istället
Fler påskrecept hittar du här. Påsk om en vecka och jag har beställt vackert väder. Vi har inget inplanerat, känns riktigt skönt att kunna ta dagarna som de kommer och göra det som faller oss in, så jag hoppas på att kunna vara ute så mycket som möjligt, påta i trädgården, undersöka ravinen som vi så länge pratat om att gå till, ligger bara ett par kilometer härifrå och ändå blir det aldrig av, och njuta av en kopp kaffe på trappen i solen
Orginalrecept från Marängbottnar. Påskafton igår och vi bjöd över min mans släkt på knytkalas. Vi stod för efterrätten och jag som älskar att baka passade på att göra något nytt med lite påsktig touch
Fort var det gjort att man överlevde ninjadagen igår. Tokigt att verkligen allt drar igång samtidigt. Egna utvecklingssamtal, barnens utvecklingssamtal, bandyträningar och föräldramöten hit och dit
Denna jul testade jag att göra panerade rödbetsbiffar och de blev supergoda. Så istället för att ha de vanliga köttbullarna och prinskorv på julbordet så serverade jag dessa rödbetsbiffar med en underbar grönkålssallad som Malin på healthspiration tipsade om
1. Fyllning. Rör ihop alla ingredienserna ordentligt i en skål. Klicka ut ca 40 högar på en tallrik. Ställ den i frysen i 1–2 tim så att bitarna blir frysta