Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Fröigt och nyttigt glutenfritt bröd. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Ramlade över ett recept på Subway kakor på baka. se. Var tvungen att testa dem såklart. De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det
En god paj där man kan hoppa över parmaskinkan för ett vegetariskt alternativ. 6 personerPajdeg3 dl vetemjöl125 g smör3-4 msk kallt vattenKör mjöl och smör till en smulig massa i matberedare
Även om jag lagar VÄLDIGT mycket mat hemma (jag tycker det är så himla roligt samtidigt som jag vill veta vad jag får i mig) så får det då och då bli nödlösningar även för mig
se men jag har minskat mängden sötning och mängden fiberhuskLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Ni, mina kära läsare, är helt underbara och ger mig massa positiva kommentarer och feedback och det gör det bara roligare att fortsätta blogga och dela med mig av mina recept
Idag tänkte jag tipsa er nyttiga havremuffins bakade på över natten gröt. Här gjorde jag enkel grötblandning med havre, kanel, honung och mjölk och ställde i kylen övernatt
Pannacotta är en efterrätt som vi slukar ofta här hemma. På senare tid har jag börjat göra pannacottorna med antingen yoghurt eller gräddfil i utöver grädde