Nu när jag vart krasslig och haft en del ont i halsen har jag inte vart så sugen på riktig mat. Det har mer lockat med lena saker som soppa och smoothies
Häromdagen testade vi ett recept på broccolibiffar, vi tyckte det lät spännande och gott. Det var inte så svårt att göra heller och dem blev goda men vi hade kunnat tänka oss lite mer smak
Imorgon är det fredag (igen. ) och vi ska fira in helgen genom att äta middag och dricka bubbel på Natur, kolla in Kings of Convenience på Pustervik och avsluta kvällen med en Bloody Mary på Mr P
Letar du efter ett nyttigare bröd. Här kommer receptet på ett helt grymt bröd. Du slänger ihop smeten på 3 minuter och sen får det stå i ugnen en timme medan du gör något helt annat
Av resterna från den vilda Rydbergaren blev det en god pastarätt dagen efter. Det möra rådjursköttet, löken och kantarellerna fick gona in sig i en lätt sås på grädde med kantarellfond och sherry
Jag brukar säga att en god sås sätter tonen för en hel middag (som skorna till en outfit om man är modebloggare istället för matbloggare), men faktum är att en god, välgjord sallad gör detsamma
Det här är den felande länken mellan en pasta al tonno och en pasta putanesca. Eftersom jag bara hade en burk tonfisk drygade jag ut med en burk sardeller i olivolja och förstärkte umamismakerna med både kapris och svarta oliver
Foto. Johannes WätterbäckEn snabblagad pastasås som hela familjen gillar. Det är inte helt lätt att laga milda och snabblagade ljusa pasta såser utan crème fraiche när man är vegetarian men här är ett exempel
30 Sep. 16. 01. Twitter. Facebook. Äppelkakebollar. 1kommentarer. Choklad i all ära, fast ibland kan det vara gott och roligt att testa nya smaker när det kommer till energibollar
Min poäng här är att jag försöker själv byta mina standardalternativ mot något nytt. Det var precis så mina tankar började ta fart när jag tillslut bestämde mig för att testa äta pärlcouscous till frukost
Gillar du ratatouille. Då kommer du att gilla den här pastarätten. Tärningar av kycklingfilé, zucchini och paprika i en örtig tomatsås med vitlök, rosmarin och timjan