Fisk

Fisk

Grillade räkor

Grillade räkor

20 jätteräkor, ca 250 gram frysta skalade räkor ex. "Tall on" ASC certifierade odlade räkor från Lobster Seafood
Torsk provencale

Torsk provencale

800 g torskfilé (i portionsbitar) 600 g fast potatis 200 g smör 5 klyftor vitlök 1 citron, finrivet skal och saft 4 msk olivolja 1 kruka färsk persilja, finhackad 0,5 fänkål 1 zucchini 100 g grönkål olivolja salt
Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torsk600 g torskrygg, i portionsbitar à 150 g 5 dl vatten, kallt 1,5 msk salt. 1Tartarsås5 cornichons, finhackade 1 bananschalottenlök, finhackad 2 msk kapris, grovt hackad 1 msk persilja, hackad 1 dl gräddfil 1 dl majonnäs svartpeppar salt
Laxfilé i ugn med citron

Laxfilé i ugn med citron

Ingredienser Portioner. 8 ca 1 1/4 kg färsk laxfilé utan skinn 2 msk olja 1 1/2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 msk finrivet citronskal Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Honungslax i ugn

Honungslax i ugn

Tillaga fisken mitt i ugnen i ungefär 20 minuter, eller tills den är genomstekt. 600 g. 13 msk. 12 msk
Franska fiskbiffar med pressad potatis och brynt smör

Franska fiskbiffar med pressad potatis och brynt smör

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fiskbiffar 600 gram torskfilé , tinad 2 st vitlöksklyfta(or) 2 st ägg 0,5 msk Herbes de Provence 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk olivolja 2 msk smör Tillbehör 700 gram potatis(ar) 100 gram smör 0,5 förpackning haricots verts Köp receptet Näringsvärde Kcal
Smörstekt kolja med klassiska tillbehör

Smörstekt kolja med klassiska tillbehör

potatis8 fast potatis 100 g smör. Räkröra50 g färsk pepparrot, riven 300 g skalade räkor 3 ägg, hårdkokta och rivna 5 kvist dill, hackade salt svartpeppar
Ugnsstekt kolja med gyllene mos

Ugnsstekt kolja med gyllene mos

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram koljafilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , krydda efter smak 1 msk olivolja , litegrand 1 msk smör , litegrand Gyllene mos 700 gram potatis(ar) , mjölig 0,5 burk(ar) soltorkad tomat 50 gram grana padano 50 gram smör 2 msk mjölk 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , krydda efter smak, malen Tillbehör 250 gram broccoli , färsk Köp receptet Näringsvärde Kcal
Torskrygg i ugn

Torskrygg i ugn

Värm ugnen till 140 °C. Torka av torskryggen med hushållspapper. Vänd torsken i mandelmjöl och bryn i stekpanna i ett par minuter för att få färg
Friterad fisk i sötsur sås

Friterad fisk i sötsur sås

4 400 g fryst vit fiskfilé (t ex MSC-märkt torsk eller kolja) 1/2 gul paprika 1/2 röd paprika 1/2 liten gul lök 1 liten burk ananas i skivor (à 220 g) 1 dl potatismjöl 1/2 tsk salt olja till fritering Marinad 1 vitlöksklyfta 1 msk torr sherry 1 krm salt 1 krm peppar Sås 1 dl ananasjuice (från burkananasen) 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1 msk socker 1 msk potatismjöl 2 msk risvinäger 1/2 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Matig fisksoppa med kräftor

Matig fisksoppa med kräftor

4 400 g kolja eller hokifilé 3 medelstora laxfiléer (à 140 g) 6 medelstora potatisar 1 l vatten 1 fisk- eller grönsaksbuljongtärning 2 1/2 dl lagalätt eller matlagningsgrädde 3 msk konc hummerfond 1 msk tomatpuré 150 g sockerärtor 1 burk flodkräftstjärtar i lake (à 385 g) malen vitpeppar 1 knippe gräslök Lägg till i inköpslistan