Bästa brödet på 5 minuter! Jag är inte mycket för att baka matbröd men jag hittade ett recept som jag inte kunde motstå. Ett helt magiskt gott bröd inte olikt ett surdegslevain Öhmans Mat & Vin
Skållat vardagsbröd 1Låt brödet jäsa 30 minuter. 1Grädda brödet i 250 grader i 15 minuter. 1Tag ut brödet ur ugnen och låt svalna på ett galler mittkok.expressen.se
Enkelt ljust bröd med honung och olivolja Tryck ut degen och vik den dubbel till ett bröd. Låt svalna innan du skär i brödet. Snitt bröd med en vass kniv och grädda i mitten cirka 25 minuter mittkok.expressen.se
Härligt ljust matbröd! Härligt ljust matbröd. Bakar du detta brödet 20 minuter till så går det mot en mörk och får en fyllig nötig smak, och smakar väldigt likt surdegsbrödMartin Billberg
Cinnas bröd Blanda havregryn, vetegroddar/vetekli, linfrön och vatten/mjölk i en bunke på kvällen och låt stå i kylen över natten malin matsson