Plötsligt kom sommaren. Fortfarande kallt på morgnarna, men på dagarna har det ju varit kanonväder. Nu sitter ju jag inne på mitt kontor hela dagarna, men humöret lättar ändå avsevärt när solen skiner utanför fönstret, och lika förvånad blir jag varje dag när jag kliver ut i solen efter arbetsdagens slut och känner värmen slå emot mig, är det så här varmt det är
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vi hittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
Jag brukar välja klassiskt danskt rågbröd till mina smörrebröd, men det är klart att du också kan välja polarbröd, tekaka eller något annat du tycker om – eller välj flera olika sorter
Äntligen torsdag kväll och helg på intåg. ÄNTLIGEN. Vi ska till Skåne och ha en "lugn" och "skön" helg tillsammans med h-e-l-a min familj eftersom alla råkar vara hemma på besök samtidigt
Smörrebröd är mer än bara en smörgås. en tunn skiva rågbröd överröst med så mycket pålägg att det är omöjligt att inte spilla lite på vägen från uppläggningsfatet till tallriken
Skär alla grönsaker, vitlöken och äpple i tärningsstora bitar. Stycka upp kycklingen i delar. Förslagsvis brösten i tre delar, dela på låren och skär loss vingarna