Sambon bakade bröd. Ett riktigt riktigt mättande bröd utan mjöl som jag stod mig på i flera timmar. Bind biffarna med lite ströbröd, forma i handen och pressa ut överflödig vätska - stek på svag värme några minuter
Hade ett recept liggandes hemma i flera månader och tog tag i det förra veckan och testade och göra ett eget bröd som var enkelt och gick snabbt och göra, det var nästan som det var ett mirakel för det tog så fort, och det är ett recept som jag rekomenderar er att testa om man plötsligt blir lite sugen på bröd till gröten på frukosten och det tar absolut ingen tid alls vilket jag tycker är såå skönt
Jag skrev om bananbrödet nedan HÄR och såklart ska ni få receptet. Många efterfrågade en glutenfri variant och eftersom er önskan är min lag så gjorde jag ett glutenfritt bananbröd med samma utgångsläge som muffinsen men helt utan gluten
Sänk värmen under gräddningen och reglera den så att bröden inte bränns. Lägg bröden i en hög och låt dem svalna under en bakduk, då håller de sig mjuka