Vad jag kan minnas bjöd hon nästan alltid på nybakad sockerkaka med choklad på, så i helgen fick det bli en sockerkaka toppad med Marabou mjölkchoklad, hackad mandel och lite riven mörk choklad
) på brownies jag ville pröva, och de var nog lika goda som de ser ut. Klä en form som är ca 20*20 cm med bakplåtspapper, häll i smeten och grädda i mitten av ugnen i 160 grader i ca 20-25 minuter
Receptet tillhör definitivt kategorin förlåtande eftersom man svårligen kan misslyckas med dem. Noga räknat är det här receptet inspirerat av ett enkelt bakverk som kan spåras till Frankrike och den franska mandelkakan "Financier"
Gör under tiden toscasmeten0,75 dl margarin0,75 dl strösocker1,5 msk vetemjöl1,5 msk mjölkmandelspån efter behag ( jag hade nog i 75 g)Häll allt i en kastrull och smält ihop
Receptet har nog cirkulerat runt lite på nätet men jag bjuder er på min version. Jag tycker att det är rätt gott med ganska mycket Daim i smeten, men det är förstås en smaksak
Jag gjorde en med bara vit choklad - kan vara något av de godaste jag ätit. Jag måste säga att den här skapelsen överträffade mina förväntningar i helgen