2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
[Foto. Från Trattoria]. Hittade det här receptet hos Elle Mat & Vin och det är ingen mindre än Karin, som driver bloggen Trattoria som står bakom den goda förrätten
Jag gjorde en jättegod förrätt i helgen när min syster var här. Både jag och min syster älskade den. När jag ska försöka klura på hur många den här förrätten räcker till så är det väldigt svårt
Stansa eller skär ut tortillabröd till ca 8 cm diameter och värm i en torr panna inför servering. Pilla pilgrimsmusslorna från muskeln och lägg åt sidan
Minns ni mitt projekt där jag presenterar smoothies för att underlätta vardagen (klick). Tänkte jag skulle fortsätta på den och presentera nästa smoothie, en grön grönsakssmoothie