09. 22 | september 2, 2017 | Sötsaker. Prick hela den här dagen ägnas åt något alldeles fantastiskt → jag får hjälp av syrran att fylla frysen med mat, fika och bröd till första tiden med bebis
Varför rynkar så många på näsan när man säger att man ska laga fisk. Jag har också svårt för fisken som serveras på många lunchbufféer, den är ofta torr och tråkig och har man otur så är den också helt smaklös
Efter en dag ute i strålande väder på Romme Alpin är det nu dax för lördagsmys. har kollat in Roy Fares på Go'kväll, brasan brinner, ljusen brinner, middagen uppäten och nu väntar vi bara på efterrätten och melodifestivalen
Den här kycklinggratäng är perfekt vardagsmat, snabb att tillaga och näringsrik. Jag kokade rött ris till min kycklinggratäng, men det tar lite extra lång tid, så vill du att maten ska vara klar lite snabbare än så, då rekommenderar jag jasminris istället, eller varför inte pasta