Här kommer då sista rätten i farsdagsmenyn, en otroligt god marängtårta. Denna måste ni bara prova. Superenkel att göra och fullkomligt smälter i munnen
Frasig rostad cocos, vit choklad, nougat och marsipan. Kan det bli godare. Du behöver. 200 g mandelmassa2 st Dubbelnougat2 dl cocosflingor1 msk florsocker1 tsk vatten200 g vit blockchokladDela varje Dubbelnougat i 16 bitar
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Hittade en handskriven lapp bland mina julrecept som jag blev nyfiken på att prova. 20 december. Jag har skrivit lappen själv, men har ingen aning om vem Magnus är
Foto. Mia Hagenmalm. Idag har jag fått blommor. Två gånger med bud. Den ena buketten var från Kureragänget (Tack Kurera), och den andra från systrar och mamma
. Så har jag äntligen fått tid till att göra bröd med min surdeg. Att baka med surdeg är absolut inte svårare än något annat bröd men det kräver lite mer tid eftersom degen behöver en längre vila jämfört med vanliga bröd
Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mandelmassan med äggvita i matberedare. Klicka ca 35 mycket små rundlar ungefär som en tiokrona på plåt med bakplåtspapper
Till min lilla mamma´s födelsedag gjorde jag en tårta som finns med i Roy Fares nya bok Sweet. Det är en chokladtårta med choklad och apelsinmoussefyllning