När jag var liten gjorde jag och pappa chokladpudding då och då som vardagsdessert. Ni vet pulvervarianten som man bara vispade ihop med mjölk och lämnade i kylen en halvtimme
The article is called Veganska Kladdkakemuffinsand is located at att jag har provat de mest avancerade bakelseroch bakverk från världens alla hörn har kladdkakan med sin oemotsåndliga kladdiga choklad alltid varit en av mina absoluta favoriter – när det är segt i kanterna och kladdigt i mitten, då är det som allra bäst
Moussen i sig är riktigt, riktigt god och botten, som även den i sig är väldigt god, innehåller mycket mandlar vilket i sin tur är en utmärkt proteinkälla (en intressant fakta som jag fick lära mig i Spanien) och därför väldigt behändigt för oss som äter mycket vegetariskt
Bakelser. Päronkakor (se godis och frukt). Annars tar jag bort länkarna och då får man söka manuellt på namnet i sökrutan längst ner till vänster på bloggen
Toppa bakelsernaoch ställ i frysen. Jag älskade den middagen, och även stubbarna. Tryck ut massan i hålen på en muffinsform, om du vill kan du plasta med plastfolie så blir det lättare att lossa bakelserna
Jag har ingen egen trädgård med olika bärbuskar, plantor och äppelträd, men önskar jag hade en. Istället får jag nöja mig med att köpa bär och frukt på marknader här i Amsterdam
One of the things I love most about the way internet connects people and cultures all over the world are all the new types of food we’re introduced to – like sweet potato pie
Därför så kom jag och tänka på dessa jordgubbsglassbitar jag gjorde i somras för midsommar-firandet. Dessa har en hasselnötsbotten och har jordgubbssås ringlad över, och ni kan nog gissa hur GOTT det är