Grytor

Grytor

  • 6 Recept
Kalops av högrev

Kalops av högrev

Koka upp vatten, salt, skalade och skivade morötter, lagerblad och kryddpeppar i en gryta eller tryckkokare
Klassisk kalops

Klassisk kalops

Ingredienser Portioner. 4 1 kg nötkött t ex bog eller högrev (à 1 1/2 kg med ben) 200 g morötter 2 gula lökar 1 msk smör 1 msk olja 2 msk konc kalvfond 2 lagerblad 12 kryddpepparkorn 2 msk vetemjöl 1 liter vatten ca 2 tsk salt vitpeppar Till servering kokt potatis inlagda rödbetor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Burgundisk gryta

Burgundisk gryta

De senaste veckorna har jag haft mycket att göra i skolan eftersom jag har bestämt mig för att ta examen nu i vår
Turkisk gryta på mitt vis

Turkisk gryta på mitt vis

Ja i ärlighetens namn så är det kanske inte det vanligaste med turkiska grytor som innehåller fläskkött