Kanelbullekaka 8-12 kanelbullar, torra (antal beroende på storlek) 3 ägg 3 strösocker 2 tsk vaniljsocker 7 dl mjölk 3 dl vispgrädde 200 g smör, brynt 1 msk rörsocker smör, till formen www.koket.se
Roys saffransbullar med fördeg 500 g mjölk, (5 dl). 150 g jäst. 11 g saffran. 1520 g vetemjöl, (8,5 dl). 1150 g smör, rumstempererat. 1170 g strösocker, (2 dl) www.koket.se
Leilas scones 1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Blanda vetemjöl, salt, bakpulver och råsocker i en bunke. 3. Tärna smöret och nyp ihop det med de torra ingredienserna Daniel Ylitalo
Vaniljgifflar Fördeg15 g rörsocker, strö 25 g jäst 125 g mjölk 190 g vetemjöl. 1Deg30 g rörsocker, strö 45 g äggula (3 ägg) 250 g vetemjöl 65 g smör, rumstempererat 100 g mjölk www.koket.se