Tillsätt osten och häll blandningen i pajskalet. Låt pajen svalna något. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Nagga pajskalet och förgrädda i mitten av ugnen ca 10 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajskal 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning 4 dl riven lagrad ost, t ex Svecia eller Västerbottensost 3 ägg 2 dl Arla® mjölk 1 dl Arla® vispgrädde ½ tsk salt 1 krm chilipulver
Skär osten i bitar eller smula den och fördela i pajskalet. Häll äggsmeten i pajskalet. Tryck ut degen i en pajform, cirka 24 cm i diameter. Baka pajskalet i cirka 10 minuter. 1Lägg kål- och lökblandningen i pajskalet
Slå fyllningen i det förgräddade pajskalet. Pajdeg. Tryck ut degen i en pajform, 23 cm i diameter och nagga den. Förgrädda pajskalet i 200° i 8-10 min. Grädda pajen tills den får en gyllenbrun yta, ca 25 min