Skiva zucchini, aubergine och falukorv. 800g falukorv. 1. Smöra en ugnsfast form och varva de skivade ingredienserna i stående rader till gratängformen är fylld
Smält matfettet i en eldfast form i ugnen. Skär tomaten i klyftor och stick ner dem i äggsmeten. 1150 g falukorv. 11 st tomat. 11 msk margarin 150 g falukorv 2. 5 st potatis kokta 1 st gul lök 1 st rotselleri ca 25 g 2 st ägg 2 dl mjölk salt peppar 1 st tomat Ugn. 1Tärna korv och potatis
Ingredienser Portioner. 4 Isterband 4 isterband 1 msk smör Stuvad spetskål 800 g spetskål 2 msk smör 1 1/2 dl mjölk (3 %) 1 1/2 dl vispgrädde 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 msk dillfrön ev dill (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Fördela purjolök, tomater och dill över korven. Dela tomaterna. 500 g falukorv. 1200 g cocktailtomater. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form
Skiva korvarna och halvera tomaterna. Strö över cocktailtomaterna. Hetta upp smör i en stekpanna och bryn korven och potatisen som är delad i mindre bitar