Knäckig hallonpaj med glass Hallonpajca 250 g hallon 200 g margarin 1 dl strösocker 2 dl havregryn 2 dl vetemjöl 1 dl sirap 1 tsk bakpulver 0,5 dl mjölk (eller grädde) www.koket.se
Per Morbergs hjortronparfait 6 äggulor 1 dl florsocker 5 dl hjortron (eller 3 dl hjortronsylt) 6 dl vispgrädde ev färska bär, till servering www.koket.se
Chokladglass med apelsinklyftor och knäckflarn Chokladglass5 dl vispgrädde 2 dl kondenserad mjölk ca 200 g choklad, smält (gärna belgisk). 1Marinerade apelsinklyftor3 apelsiner 1 msk strösocker 2 dl cointreau (till marinering) www.koket.se
Apelsinsoppa med glass Apelsinsoppa med glass. 4 port. ½ dl koncentrerad apelsinjuice. 2 dl vatten. saft av 1 apelsin. 1 dl socker. 1 kanelstång Therése mat & bak
Chokladglass 1 dl Grädde. 1 0,50 dl Kokosmjölk. 1 2 msk Kakao. 1 2 st Äggula. 1 1 msk Sötning (Nicks use like sugar) www.lchfarkivet.se
Påskens söta punschtoddy Ingredienser Portioner. 4 4 äggulor 1/2 dl socker 2 dl grädde 4 tsk finrivet limeskal 4 tsk riven mörk choklad 4 msk punsch Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Tarte Tatin fransk äppelkaka 1,5 dl socker. 150 gram smör. 15 stycken fasta äpplen som ex. Aroma. 13 stycken ark frysta smördegsplattor à ca 8x17 cmSätt ugnen på 200 grader receptfavoriter.se
Lingonparfait med muscovadosås och mandelflarn Lingonparfait2 ägg 0,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 2 dl lingon 1 dl lingonsylt 1,5 dl grädde 2 dl crème fraîche www.koket.se
Fryst cheesecakesandwich med blåbär Ingredienser Portioner. 15 200 g digestivekex 200 g cashewnötter 75 g smält smör 1 burk sötad kondenserad mjölk (à 400 g) 500 g naturell färskost av cream cheese-typ 250 g blåbär 2 krm vaniljpulver Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Snabb rabarberpaj på smördeg 4 tinade smördegsark, 10 x 8 cm 2 msk honung 8 rabarberstänger, (8 cm långa) 3 msk rörsocker 3 msk vit choklad, riven florsocker www.koket.se
Snittar som mini semlor i krustader - De perfekta snittarna för vinterfesten! Krämig mandelmassa, grädde och kardemumma i krust… | Krispie treats, Efterrätt, Semlorwww.pinterest.se