Efterrätt

Efterrätt

  • 11 Recept
Knäckig hallonpaj med glass

Knäckig hallonpaj med glass

Hallonpajca 250 g hallon 200 g margarin 1 dl strösocker 2 dl havregryn 2 dl vetemjöl 1 dl sirap 1 tsk bakpulver 0,5 dl mjölk (eller grädde)
Hjortronglass

Hjortronglass

3 dl Norrmejerier Mjölk 3. 1 dl Norrmejerier Vispgrädde. 1 dl strösocker. 4 äggulor. ½ dl hjortronsylt
Smuldeg till paj

Smuldeg till paj

SMULDEG MED HAVREGRYN. 100 gram kallt smör eller margarin. 2 msk socker. 1,5 dl vetemjöl. 1 dl havregryn. 1 krm salt
Råkräm

Råkräm

2 äggulor. 12 msk strösocker. 11 msk vaniljsocker. 12 dl kall vispgräddeLägg äggulor, socker och vaniljsocker i en skål
Rabarberpaj med havregryn

Rabarberpaj med havregryn

400 gram strimlad rabarber, färsk eller fryst. 10,75 dl socker. 11 tsk vaniljsocker. 11,5 dl vetemjöl. 12,5 dl havregryn