Paj efterrätt

Paj efterrätt

  • 7 Recept
Rabarber & Hallonpaj!

Rabarber & Hallonpaj!

Häll rabarber och hallon i botten av en pajform. Till en pajform ca 24 cm i diameter behövs ca. 4 rabarberstjälkar + 2 dl frysta hallon
Päronpaj med knäckig smuldeg

Päronpaj med knäckig smuldeg

Lägg ur päronskivorna i en pajform, pudra över lite potatismjöl och gärna lite malen ingefära. Låt pajen svalna lite innan du serverar den med en god vaniljglass eller vaniljsås
Plommonpaj

Plommonpaj

Häll smeten över pajen, och strö nöthacket ovanpå. Då kan även nötallergiker äta utan att pajen för den skull förlorar sin trevliga känsla
Plommonpaj

Plommonpaj

Lägg de urkärnade plommonen i en smord pajform. Njut av en god plommonpaj. Grädda ca 25 minuter till pajskalet blir ljusbrunt och plommonen börjar bubbla