Hej på er. Redan mitt i veckan minsann. Jag är busy busy nu dagarna innan jag åker iväg på utbildning i Spanien men här kommer ett härligt recept som vi åt till kvällsmat i går
Höstens godaste efterrätt åt vi förra helgen när vi hade gäster. Maken tyckte att den var godast av alla tre rätter (och då är inte han nån ”efterrättsmänniska”), till och med godare än oxfilén som vi åt som huvudrätt
Julen är officiellt över, alla dagar som heter något med jul är förbi. Jag hade gärna haft några fler juliga dagar ändå, även om jag verkligen arbetade för att njuta varje sekund av dagarna som varit
Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Hej på er. Den här helgen har varit varit galen med sjuka barn och massor med jobb som behöver göras. Stundom skratt, stundom mys, stundom stress och stundom panik haha