Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar med citronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Idag var en sån där dag med total beslutsångest över vad vi skulle äta till middag. Tog iaf upp köttfärs och tänkte "jaja, får väl bli spagetti och köttfärssås", inget ont om spagetti och köttfärssås för det är riktigt gott, men det är ofta det står på menyn när man har små barn
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Hej på er allihop. Hade ni er fin nyårsafton igår. Det hade jag, lugnt och skönt med trevlig sällskap, gott att både äta och dricka och fina fyrverkerier på himlen
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Häll på 1 ½. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur
Putsa ytterfilén och skär den i fyra delar. Skär en djup skåra längs med varje "stubbe". Strimla purjon. Spara 4 skivor av baconet och skär resten i mindre bitar