Grilla

Grilla

  • 5 Recept
Grillspett med cole slaw på Brysselkål

Grillspett med cole slaw på Brysselkål

Servera med någon grillad frukt, vi valde apelsinskivor och gör ett gott aromsmör till grillspetten. Grilla tills köttet får en kärntemperatur på 52 grader. Grilla tills köttet får en kärntemperatur på 52 grader
Marinerade tofuspett med koriandersås

Marinerade tofuspett med koriandersås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Spett 400 gram naturell Tofu 1 st aubergine 1 msk salt 1,5 st rödlök(ar) 1,5 st paprika(or) 8 st grillspett , av trä Marinad 0,5 st chilifrukt(er) , finhackad 1 st vitlöksklyfta(or) 2 msk färsk ingefära , riven 2 msk soja , japansk 2 msk limefrukt(er) , saft 1 msk sesamolja 0,5 tsk strösocker 1 krm cayennepeppar Koriandersås 1 st avokado(s) 2 st vitlöksklyfta(or) 0,5 kruka(or) färsk koriander 1 st limefrukt(er) , saft från en hel lime och skal från1/2 lime 2 msk rapsolja 2 msk vatten 1 tsk chiliflakes 0,5 tsk strösocker 2 krm salt 1 krm svartpeppar Till servering 4 msk sesamfrön Köp receptet