Igår testade vi ett nytt recept ur det senaste numret av Allt om mat. En jättegod rätt i all sin enkelhet, Jag skulle kunna tänka mig att lägga i lite fler grönsaker och någon gång ska jag testa kokosmjölk istället för matgrädde
Blanda krossade tomater med kokosmjölk & häll över fisken. ) Ugnskokt fisk med tomat & kokosmjölk 2 port. 400 g vit fisk (jag använde torsk) 1 burk krossade tomater med örtsmak Ca 250 ml kokosmjölk Ca 2 dl färsk persilja Svartpeppar 1. 1 burk krossade tomater
Hittade en låda i frysen med rimmad kyckling från grabbens studentbuffé, och jag som gärna räddar maten och inte slänger något i onödan var matsmart och lagade en kycklinggryta på bufféresterna
Att bräsera hel kyckling i buljong är ett bra sätt att få saftigt och smakrikt kycklingkött. Kött som blir över passar jättebra att använda i en kycklingsallad eller röra att lägga på eller i ett bröd
aromat. aromat. Dillkött har under hela min uppväxt varit en av mina absoluta favoriträtter och även nu när jag är vuxen och har egna barn, så tycker jag att det är lika gott