4 personer Ingredienser 800 g potatis av fast sort, gärna Amandine, Belana eller välj favoritsort 2 dl vetemjöl 1 tsk salt 5 dl mjölk 1 st ägg Smör att steka i Av
Biff Rydberg. 7 februari 2019 @ 11. 20. Idag ligger jag och bläddrar runt bland alla mina matbilder och inser att många godsaker har jag inte bloggat om
Det ena avlöser det andra och det är dags att börja planera för nyårsfirandet. Den juliga headern har byts ut till en med nyårstema och länkarna i listen till höger innehåller nu lite smått och gott blandat för nyårsfirandet
Dela laxen i 4 st bitar placera dem på ett ugnsfast fat salta lätt, rör ihop rivna osten och alla övriga ingredienser till överbakningen, bred på fyllningen på laxfiléerna och baka på 200 gradader i ugn till 55 grader innertemp i laxen
Jag gav ju er lite tips på olika smaksättningar för gravad lax i ett tidigare inlägg, idag gjorde jag en klassiskt gravad lax, dvs med smaksättningen vitpeppar och dill