10 st små smördegsplattor (finns i frysdisken i de flesta mataffärer). Ca 5-6 soltorkade tomater (kan uteslutas eller bytas ut mot tex champinjoner). 10 st små smördegsplattor (finns i frysdisken i de flesta mataffärer). 150 fetaost Ca 5-6 soltorkade tomater (kan uteslutas eller bytas ut mot tex champinjoner)
Blanda tillsammans med övriga ingredienser i en skål, det här momentet kan man med fördel göra långt tidigare, grönsakerna blir godare desto längre de får dra i marinaden
Moset är det godaste jag har gjort (mycket grädde, smör och västerbottenost). Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
R. i. k. t. g. s. ö. n. u. e. d. a. o. c. h. l. f. r. m. ). E. b. ä. j. p. å. J. ". A. (. Ä. v. B. 4. 2. 5. 0. 1. 3. -. F. S. C. y. T. P. K. ,. H. I. V. é. Ö. U. D. N. M. a R. d l
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Blanda löken, grädden,sojan, potatisen och kryddorna innan färsen tillsätts. Smeten skall vara rätt saftig (nästan svåra att rulla) annars späd på med mer grädde, stek i smör
Min son och min sambos son har precis satt sig på bussen och är på väg på klassresa till Berlin. Min dotter ska på Summerburst i Göteborg i helgen och min sambos andra son ska till Liseberg med skolan
Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. 2 tomater. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Gott förvisso, men nu är jag sugen på mer matiga soppor med mer att tugga på. Till exempel blir krossade tomater, tärnad sötpotatis, bönor, majs, buljong och kryddor som vitlök, paprikapulver och persilja väldigt gott ihop
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus