Hej på er. Hoppas att ni haft en fantastik sommar. Jag just avslutat min första jobbarvecka och det känns otroligt bra att vara tillbaka i vardagsrutiner igen
Låt det puttra några minuter. Gratinera 15-20 minuter tills osttäcket har fått lagom färg. Idag har jag varit och lämnat blod, har varit blodgivare i många år… idag var det 50 gånger som jag har lämnat blod
Bryn steken på hög värme runt om, några minuter på varje sida. Koka upp under lock och sjud sedan i ca 30 minuter. Vänd köttet efter de första 10 minuterna
Låt koka ihop i 10 minuter till en mustig sås. Fräs lök och vitlök i olivoljan i en stor kastrull ca 3 minuter utan att det tar färg. Låt koka 2 minuter under lock. Låt koka kraftigt 35 minuter under lock
Låt koka i några minuter och smaka sen av. Koka tills potatisen är helt mjuk, i ungefär 20 minuter. Kör i ugnen runt 15 minuter eller tills osten och brödet får fin färg
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig