En trevlig kväll med en trevlig mat,Risotto med Vindelrökt skinka och Västerbottenost. 1 charlottenlök1 vitlöksklyftakantareller1 dl arboririsFräs ihop utan att ta färg, tillsätt1dl vitt vin och 3 dl uppkokt buljong (jag använde renbuljong som jag hade i frysen)Låt koka i 20 minuter
Italiensk mat är ju så gott, så gott att när man varit på en rundresa i Italien i 10 dagar så när man kommer hem lagar man italiensk mat för hela slanten
(English below). Tänk vad fort tiden går när man har roligt (eller bara är djävulsk upptagen). Hösten har verkligen kommit till Stockholm nu, det är gul/orange/röda höstträd överallt
Tweet Pin It Skriv utVi fick lite sommarkänslor i värmen och drömde oss bort till ännu värmare breddgrader runt medelhavet när vi testade att göra paella
Det är mycket italienskt på bloggen nu. Italiensk kladdkaka med olivolja. Risotto alla milanese. Arancini. Och det vore väl trist att sluta där, så jag fortsätter min italienska fest lite längre